Trebate savjet oko odabira promo proizvoda? Nazovite nas na 01/3644 319 ili pošaljite upit na info@g-way.hr.

Tisak jedna boja

Koristimo nekoliko različitih metoda tiska. Na ravne površine tiskamo pomoču sitotiska. Ispis se vrši sa posebnim mrežama,i ta metoda omogućuje jednostavan i brz ispis na manjim ili većim serijama proizvoda. Na zakrivljenoj površini tiskamo pomoću tampon tiska . Tiska se uz pomoć specijalnih mekanih jastučića,koji se prilagođavaju površini proizvoda.

Više bojni tampon tisak

Tampon tisak je posredna metoda tiska u kojem se boja prenosi pomoću silikonskog jastučića (tampona) s klišeja na predmet. Prednost tampon tiska je da se na višebojnom stroju za tampon tisak, korištenjem više klišeja i više tampona može otisnuti predmet u više boja vrlo precizno. To znači da je moguće tiskati na okruglim, šupljim i drugim zakrivljenim predmetima.

UV digitalni tisak

UV digitalni tisak jei je ispis izravno na površinu proizvoda. Zbog posebne tehnologije otisci su fiksirani bez ikakvog toplinskog tretmana, što omogućuje trenutni rezultat kvalitete fotografije. Ova se tehnologija može koristiti na metalnim, drvenim, plastičnim i staklenim predmetima.

Graviranje

Ova tehnologija koristi lasere za graviranje objekta. Dubina otiska može se mjeriti u stotinu milimetra u usporedbi s prethodnim mehaničkim postupcima. Površina proizvoda praktički gori u procesu razvoja logotipa. Moguće je gravirati metalne, aluminijske i plastične modele USB-a i power bank-a. Razlozi za korištenje gravure: · izuzetno precizna metoda · grafika se ne može ukloniti ili izbrisati · relativno pogodan postupak , osobito kod manjih serija

Suhi žig

Suhi žig koristi specijalno napravljen žig pod visokim pritiskom kako bi stvorio povećani 3D dojam koji vam omogućava da doslovno osjetite logotip. Može se koristiti na koži, papiru i određenim drvenim predmetima.

Izrada 3D

3D stikovi se rade od mekane PVB plastike, te je moguće izraditi bilo koji oblik po želji. Niste sigurni gdje početi? U upitu trebate opisat što želite, možete nam poslati sliku, a mi ćemo u dogovoru s vama napraviti prijedlog. Naš tim kreativnih dizajnera i inženjera će vas voditi kroz svaki korak na putu. Kako bi vidjeli kako će izgledati vaš USB 3D mi ćemo napravit 3D vizualizaciju. Minimalno vrijeme izrade sa dostavom je 15 radnih dana.
Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja ova stranica koristi kolačiće. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku.